۰
پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۲۷
به مناسبت دهه فجر جرائم بیمه شخص ثالث بخشیده شد

انتقاد رئیس کل بیمه از انتشار اطلاعات نادرست از سوی برخی مسئولان صنعت بیمه

رئیس کل بیمه مرکزی با انتقاد از انتشار برخی اطلاعات ناقص و گاه نادرست از سوی برخی مسئولان صنعت بیمه، خواستا توقف این روند شد.
انتقاد رئیس کل بیمه از انتشار اطلاعات نادرست از سوی برخی مسئولان صنعت بیمه
به گزارش اخباربانک، علی استاد هاشمی در جمع خبرنگاران افزود: مساله استقرار نظام هاب درمان، قریب به دو سال است که در دستور کار دستگاه های ذیربط از جمله بیمه مرکزی قرار گرفته و نهاد ناظر صنعت بیمه برای به نتیجه رسیدن این پروژه ملی، آمادگی کامل خود را اعلام می کند.
دکتر علی استادهاشمی همکاری چند مجموعه دولتی و خصوصی را لازمه راه اندازی کامل پروژه”هاب درمان” اعلام کرد و افزود: در حقیقت وزارت بهداشت متولی بخش بهداشتی و درمانی کشور است و مسئولیت راه اندازی سامانه “دیتاس” را بر عهده دارد اما هنوز مرکز اصلی دریافت داده ها به مرحله بهره برداری نهایی نرسیده است.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان تکالیف هر یک از دستگاه های مرتبط با الکترونیکی شدن نسخ پزشکی، افزود: بیمه مرکزی گام های موثری در این عرصه برداشته و در صورت همراهی سایر دستگاه ها و ایفای تکالیف قانونی خود تا پایان امسال نسخه های کاغذی جز در موارد خاص از چرخه درمانگری حذف خواهد شد.
وی با اشاره به تعدد مراکز و دستگاه های درگیر این پروژه، یادآور شد: شورای هماهنگی بیمه ای با محوریت موضوع نسخ الکترونیکی راه اندازی شده که انشالله در تسریع و تکمیل این فرایند، خروجی های مثبتی را به دنبال خواهد داشت.  

انتقاد از انتشار نادرست اطلاعات
مسائل صنعت بیمه تا جایی که به خانواده این صنعت مربوط باشد در فضای تعاملی و دوستانه و همچنین رعایت حقوق بیمه گران و بیمه گذاران، حل و فصل می شود.
دکتر علی استاد هاشمی مشکل گشایی را رسالت اصلی بیمه گران اعلام کرد و افزود: در موضوعاتی نظیر بیمه خودروهای غیرمتعارف منتظر بررسی و اعلام نظر نمایندگان مجلس هستیم و امیدواریم نتایج آن به زودی رضایت مردم را به همراه داشته باشد.
رئیس شورای عالی بیمه با انتقاد از انتشار برخی اطلاعات ناقص و گاه نادرست از سوی برخی مسئولان صنعت بیمه، خواستا توقف این روند شد و تصریح کرد: در حال حاضر با پایش های مستمر و تاکید بر ده شاخص تعیین شده از سوی شورای عالی بیمه تمامی شرکت های بیمه گر بدون هیچ مشکلی به فعالیت خود ادامه می دهند و اگر اشکالی وجود داشته باشد در کمیته صیانت و کمیته های دیگر، بررسی و اعلام نظر خواهد شد.

کروکی برخط در حال خدمت رسانی
سامانه کروکی برخط که برای تسهیل ترسیم کروکی به شیوه الکترونیکی طراحی شده پس از طی مراحل نهایی و برطرف شدن مشکلات فنی و گمرکی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به مذاکرات اخیر با رئیس پلیس فراجا در خصوص کیفیت اجرای کروکی آنلاین، خاطرنشان کرد: دیجیتالی شدن تمامی عملیات های بیمه گری از برنامه های بیمه مرکزی است و خوشبختانه پلیس راهور ناجا در زمینه تبادل داده ها و راه اندازی این طرح، همکاری خوبی داشته است.
سکاندار صنعت بیمه از راه اندازی کارگروه های مشترک بین مدیران و کارشناسان دو حوزه بیمه و پلیس در این خصوص خبر داد و افزود: در کنار اجرای کروکی آنلاین، طرح های دیگری مانند تعیین نرخ حق بیمه شخص ثالث بر اساس رفتار رانندگان یا همان “راننده محوری” با همکاری پلیس راهور فراجا و دستگاه های ذیربط دیگر به مرحله نهایی خواهد رسید.
وی تصریح کرد: در بیمه مرکزی زیرساخت های لازم به منظور صدور بیمه نامه شخص ثالث بر اساس ویژگی های راننده فراهم است و در صورت ارسال سوابق رانندگی دارندگان وسیله نقلیه مثل نمرات منفی و تخلفات ثبت شده از سوی نیروی انتظامی نسبت به انجام تکلیف قانونی اقدام خواهد شد.

مشکل کم بیمه گی نهادهای دولتی مرتفع می شود
سیاست های ابلاغی از سوی وزارت اموراقتصادی و دارایی و راهکارهای دولت، مشکلات مرتبط با کم بیمه گی دستگاه های دولتی را مرتفع خواهد کرد.
رئیس کل بیمه مرکزی با اذعان به آفت کم بیمه گی در برخی دستگاه های دولتی در کشور تصریح کرد: متاسفانه با وجود الزام قانونی برای دریافت پوشش بیمه ای برای مراکز دولتی هنوز برخی دستگاه ها در این زمینه کوتاهی می کنند و ما کم بیمه گی را از پاشنه آشیل های اصلی مدیریت ریسک کشور اعلام می کنیم.
وی در پایان از تاکید وزارت امور اقتصادی و دارایی به مساله ضرورت افشای اطلاعات و صورت های مالی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با این تمهیدات در آینده نزدیک مشکل کم بیمه گی دستگاه های دولتی برطرف شود.

اعتبارسنجی مشتریان و رتبه بندی شرکت های بیمه
بر اساس شاخص های تعیین شده، رتبه بندی شرکت ها می تواند بحران های احتمالی را مدیریت کند.
رئیس کل بیمه مرکزی با اعلام این خبر که هر شرکت بیمه پس از اجرای این طرح می تواند متناسب با سرمایه های خود ریسک بپذیرد، اظهار داشت: مساله انضباط مالی و جریان داشتن روح قانون در امر بیمه گری از خطوط قرمز نهاد ناظر است و در این خصوص قاطعانه رفتار خواهیم کرد.
وی در همین زمینه به حادثه آتش سوزی در یک بیمارستان پایتخت اشاره کرد و اظهار داشت: اگر میزان ریسک با شرایط استاندارد بیمه گری مطابقت نداشته باشد شرکت های بیمه می توانند از پوشش آن خودداری کنند.
بر اساس این گزارش دکتر استادهاشمی با تبیین فرایند صدور بیمه نامه آتش سوزی، بیان داشت: بازدیدهای اولیه که پیش از صدور بیمه نامه انجام می گیرد یا ریسک مورد نظر را مطلوب ارزیابی کرده یا شدت ریسک را به قدری برآورد می کند که بیمه گر را از ادامه پوشش منع می کند.
وی به حالت سوم، یعنی ارائه پوشش منوط به انجام برخی توصیه های ایمنی نیز اشاره کرد و افزود: بیمه گذار چنانچه در بروز حادثه مرتکب قصور شود و یا در اجرای توصیه های ارائه شده کوتاهی نماید به نسبت درجه تقصیر از خسارت قابل پرداخت آنها کاسته شد.
https://akhbarbank.com/vdcb99b9.rhbf5piuur.html
تازه ترین اخبار