۰
پیام های پیشگیرانه بانک توسعه صادرات به شهروندان و کاربران بانکداری الکترونیک با هدف آگاهی از تخلفات سودجویان و کلاهبرداران در سیستم بانکی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومي بانك توسعه صادرات ، اين پيامها در راستاي اجرايي شدن مصوبات ششمين جلسه شوراي اطلاع رساني و تبليغات نظام بانكي با همكاري معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كل استان تهران تهيه شده است:

در هنگام استفاده از سامانه هاي فروشگاهي شخصا رمز كارت را وارد نماييد.

تا حد امكان جهت پرداخت هاي اينترنتي از كافي نت ها، فروشگاه ها و اماكن عمومي استفاده نكنيد.

براي دريافت هرگونه وجهي از طريق كارت، صرفا شماره كارت كافي است و نيازي به افشاي رمز خود نداريد.

به پيامك ها يا تماس هايي كه از شما مي خواهد براي دريافت جايزه به دستگاههاي خود پرداز مراجعه كنيد اعتماد ننماييد.

درصورتي اقدام به نصب برنامه هاي عملياتي بانكي بر روي تلفن همراه خود كنيد كه در هنگام روشن شدن تلفن همراه، دستگاه از شما گذرواژه ( رمز عبور) بخواهد.

هركسي با در دست داشتن اطلاعات حساب شما شامل شماره كارت، رمز اول، رمز دوم و ‍‍CVV۲مي تواند از حساب شما سواستفاده نمايد. لذا در نگهداري آن دقت نماييد.

بانك ها و موسسات اعتباري هيچگاه از طريق نامه هاي الكترونيكي، اطلاعات محرمانه شما را درخواست نمي كنند بنابراين هرگاه در صندوق پست الكترونيكي خود نامه هايي از اين دست را مشاهده نموديد، آن را حذف نماييد.

پس از انجام كار مورد نياز در وب سايت هايي كه نياز به رمز ورود دارند به طور كامل log out كنيد.

صرفا از درگاه هاي پرداخت اينترنتي اي استفاده نماييد كه علاوه بر استفاده از پروتكل Https آرم شاپرك و نيز آدرس شاپرك را در URL (آدرس بار) خود داشته باشد و از ورود اطلاعات كارت در ساير درگاه هاي پرداخت جدا خودداري نماييد.

سعي كنيد درانجام پرداخت هاي خود از كارت مجزا استفاده كنيد و از ورود اطلاعات كارتي كه مبالغ بالا در حساب متصل به آن وجوددارد در درگاههاي پرداخت حتي الامكان خودداري نماييد.

همواره سعي كنيد براي ورود رمز و اطلاعات خود در درگاههاي پرداخت اينترنتي از صفحه كليد مجازي موجود استفاده نماييد. اين انكان در اكثر سايت هاي پرداخت انلاين وجود دارد.

در صورت انجام عمليات اينترنتي بر روي حساب خود در مرورگرهاي اينترنتي گزينه به خاطر سپردن رمز را انتخاب نكنيد. اين گزينه با نام Remember password (به خاطر سپردن رمز ورود) شناخته مي شود.

عده اي از افراد سودجو به بهانه هاي مختلف با اخذ كارت و رمز شما در فرصتي مناسب اقدام به معاوضه آن با كارت ديگر كه معمولا سرقتي، مفقودي يا باطله است مي نمايند و حساب شما را مورد سواستفاده قرار مي دهند.

رمز اول و دوم كارت خود را در دوره هاي زماني كوتاه ( سه ماه ) تغيير دهيد.

از افشاي رمز كارت و يا واگذاري آن به افراد غير خودداري نماييد. درغيراينصورت مسووليت سواستفاده از كارت شما و هرگونه خسارت نشاي از آن به عهده شما مي باشد.

در صورت سرقت كارت عابر بانك خود و يا مفقود شدن آن به منظور پيشگيري از هرگونه سوءاستفاده احتمالي در ساعات اداري بلافاصله به نزديكترين شعبه بانك صادركننده كارت مراجعه و مراتب را اعلام نماييد. در ساعات غيراداري نيز ضمن تماس با تلفن بانك و يا از طريق ميز امداد مشتريان و يا در برخي از بانك ها از طريق خودپرداز، كارت خود را غيرفعال نموده و در اولين روز كاري با در دست داشتن مدارك شناسايي به يكي از شعب جهت ابطال يا فعال نمودن مجدد كارت خود اقدام نماييد.
https://akhbarbank.com/vdcdjn0s.yt0sf6a22y.html
تازه ترین اخبار