۰
معاملات صندوق‌های نقره پس از تعیین سقف دارایی جدید برای سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی از امروز دوباره در بورس کالا آغاز می شود.
آغاز دوباره معاملات صندوق‌های نقره از امروز در بورس کالا
به گزارش اخباربانک، بورس کالا از پایان دوره توقف معاملات در صندوق‌های کالایی متمرکز بر نقره خبر داد و اعلام کرد: از امروز دوشنبه ۱۳ بهمن، نماد معاملاتی این صندوق‌ها از ساعت ۱۱:۴۵ صبح در بستر بورس کالا دوباره فعال خواهند شد.

بر اساس این گزارش، سقف دارایی که هر سرمایه‌گذار حقیقی یا حقوقی می‌تواند در هر صندوق نقره نگهداری کند تا اطلاع ثانوی، ۵۰۰ واحد تعیین شده است. بورس کالا اطمینان داده سرمایه‌گذارانی که در روزهای معاملاتی گذشته اقدام به خرید واحدهای این صندوق‌ها کردند، مشمول محدودیت جدید نخواهند بود و دارایی‌های قبلی آن‌ها از این قانون مستثنا است.

صندوق‌های کالایی نقره که مشمول اطلاعیه بازگشایی معاملات هستند، شامل صندوق کالایی کهربا نقره، صندوق نقره سیمین، صندوق سیمین هوبر، صندوق بازده نقره نوا، صندوق سیلور، صندوق کالایی کهکشان فیروزه یک با نماد نقرابی هستند.

انتظار می‌رود بازگشایی مجدد معاملات صندوق‌های نقره، گامی مؤثر در جهت افزایش نقدشوندگی این ابزارهای مالی باشد. کارشناسان معتقدند این اقدام می‌تواند به بازگشت تدریجی فعالان بازار به سمت صندوق‌های کالایی مبتنی بر فلزات گرانبها بویژه نقره کمک کند و رونق تازه‌ای را به این بخش از بازار سرمایه ببخشد.
https://akhbarbank.com/vdcjxtev8uqey8z.fsfu.html
تازه ترین اخبار