۰
۲
جمعه ۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۲

خودپرداز ايرانی به توليد انبوه رسيد

اخبار بانك: خط توليد انبوه و صادرات دستگاه‌هاي خودپرداز امروز افتتاح شد و نخستين محموله دستگاه‌هاي خودپرداز كه كاملا در داخل كشور توليد شده پيش از افتتاح رسمي به تركمنستان صادر شده و قرار است به‌زودي صادرات خودپرداز به كشور آذربايجان نيز صورت گيرد.
به گزارش خبرنگار «اخبار بانك»، در اين مراسم كه با حضور معاون وزير صنعت، معدن و تجارت، استاندار البرز، سفير كره جنوبي و تني چند از مقامات كشوري برگزار شد، گزارشي از آمار و ارقام مرتبط با هزينه‌هاي ارزي واردات دستگاه‌هاي خودپرداز و زيان‌هاي ناشي از وابستگي در توليد اين دستگاه‌ها توسط رييس اين شركت ارايه شد.

محمد لهراسبي‌نژاد مديرعامل پيكو الكترونيكس حركت در جهت خودكفايي در صنايع بانكي را مربوط به ۲۳ سال پيش خواند و گفت: كشور كره به‌عنوان يكي از پنج اقتصاد برتر دنيا در مسير توليد صنايع بانكي همراه و هم‌قدم ما بوده است. با همكاري متخصصان كره‌يي توانسته‌ايم تكنولوژي و علم توليد را وارد كنيم و در امر توليد كاملا از توان و منابع داخلي استفاده كرده‌ايم. وي ادامه داد: باتوجه به آمارهاي بانك مركزي در كشور با كمبود تجهيزات بانكي به‌ويژه دستگاه‌هاي خودپرداز مواجه هستيم و براساس تحقيقات ما منطقه خاورميانه و افريقا مي‌تواند بازار مناسبي براي ارسال محصولات توليدي در حوزه بانكداري باشد. 

لهراسبي‌نژاد با اعلام اين خبر كه نخستين محموله دستگاه‌هاي خودپرداز كه كاملا در داخل كشور توليد شده، به كشور تركمنستان ارسال شده است، افزود: محموله‌هاي بعدي ما در آينده به مقصد كشورهاي آذربايجان، مصر، روسيه و ديگر كشورهاي خاورميانه و افريقا ارسال خواهد شد. 

رييس هيات‌مديره شركت توليدي خودپردازهاي بانكي بهستان نيز در اين رابطه گفت: اين شركت سالانه ۱۰هزار دستگاه خودپرداز بانكي توليد خواهد كرد و قرار است بخشي از توليد آن به كشورهاي تركمنستان، مصر، آذربايجان و روسيه صادر شود. وي اظهار كرد: اين شركت در زميني به مساحت ۳۰هكتار با اشتغالزايي ۷۰۰ نفر در شهرك صنعتي هشتگرد استان البرز راه‌اندازي شده است.

در ادامه اين مراسم سفير كشور كره جنوبي با تبريك به كشور ايران براي راه‌اندازي خط توليد دستگاه‌هاي خودپرداز، گفت: همكاري پيكو الكترونيكس از ايران و چانگهو كامنت از كره جنوبي مدلي موفق از همكاري تجاري بين دو كشور است. 

وي ادامه داد: اميدوارم اين همكاري خوب باتوجه به كيفيت محصولاتي كه طرف ايراني توليد كرده ادامه داشته باشد. محصولاتي كه در ايران توليد مي‌شود علاوه بر تامين نياز داخلي اين كشور مي‌تواند منطقه و كشورهاي همسايه ايران را نيز تامين كند.


تجاري‌سازي علم، نياز اساسي كشور

در ادامه مراسم افتتاح خط توليد انبوه و صادرات دستگاه‌هاي خودپرداز ساخت ايران، علي‌‌اصغر توفيق معاون آموزش، پژوهش و فناوري وزير صنعت، معدن و تجارت در اين مراسم تصريح كرد: اين نخستين مجموعه صنعتي نيست كه در راستاي خودكفايي اقتصادي در ايران راه‌اندازي شده است و قطعا آخرين مجموعه نيز نخواهد بود.

علي‌اصغر توفيق معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: باوجود برخورداري ايران از بسترهاي علمي، هنوز فرآيند تجاري‌سازي دستاوردهاي علمي در آن به‌خوبي انجام نمي‌شود. علي‌اصغر توفيق افزود: فقط توليد علم مطلوب نيست بلكه بايد از آن براي توليد كالا و بهبود سيستم اقتصادي كشور بهره برد. 

وي اظهار داشت: امروز علم و ثروت به هم پيوسته هستند و هر دو بايد در خدمت يكديگر قرار گيرند.

توفيق ادامه داد: توليد و صادرات دستگاه‌هاي خودپرداز افتخار ديگري است كه صنعتگران ايران اسلامي به‌دست آورده‌اند. نوع همكاري ايران و كره جنوبي در تاسيس برند مشترك و استفاده حداكثري ما از منابع و نيروي انساني داخلي بسيار غرورآفرين است. 

وي بازار منطقه براي صادرات دستگاه‌هاي خودپرداز و ديگر محصولات مرتبط با صنايع بانكداري را بسيار مناسب ارزيابي كرد و افزود: براي كسب استقلال اقتصادي حتما نيازي به وجود كارخانه‌هاي بزرگ و تكنولوژي‌هاي پيشرفته نيست. اين مهم وقتي به كار مي‌آيد كه عزم راسخ و اراده قوي در كار باشد كه صنعتگران ما نشان داده‌اند اين ويژگي را دارند. 

توفيق در پايان صحبت‌هاي خود حضور در بازارهاي جهاني را نياز كشور براي رسيدن به استقلال كامل اقتصادي عنوان كرد. وي، روند توسعه و ايجاد صنايع در كشور نسبت به گذشته را بهتر ارزيابي كرد و گفت: گشايش واحدهاي توليدي جديد در كشور، نشان از آينده‌نگري دارد. 

به گزارش اخبار بانك، معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت بيان داشت: سرمايه انساني خوبي دركشور داريم، ليكن بايد از اين سرمايه استفاده بهينه شود، ايران در توليد علم در دنيا جزو ۲۰ كشور برتر دنياست و در برخي علوم مانند نانو و بايو در رديف هشت كشور جهان قرار دارد.
 
توفيق تاكيد كرد: با تمام علم و نيروي انساني كه در كشور داريم يك ايراد اساسي وجود دارد و آن عدم تبديل علم به كالا و ثروت است.
https://akhbarbank.com/vdcjyae8.uqeotzsffu.html
مشاهده نظر مخاطبان
Alireza
United States
آقای لهراسبی نژاد؛ این دستگاهها که تولید کره جنوبیه، چرا میگین تولید داخله؟
ناشناس
سلام دروغ بزرگ تولید خودپرداز بطور کاملا ایرانی تا 50 سال آینده هم غیر ممکن است چند دلیل اصلی عبارتند از:
1_ مهمترین قسمت خودپرداز دیسپنسر است که در کل دنیا سه کارخانه توان ساخت آن را دارند
2_ دستگاه دیگر epp می باشد که تولید آن در انحصار چند کارخانه توان مند و معرف می باشد
3_ ساخت و تولید صفحه کلید مانیتور بارکد ریدر دوربین های حفاظتی و دیگر تجهیزات در ایران انجام نمی شود
4_ دو چاپگر قرار گرفته در دستگاه خودپرداز هم یا ساخت HP هستند و یا سامسونگ
فقط گاو صندوق و بدنه و شاید کابل ها ساخت ایران باشد که البته در تولیدات دیکر کارخانه های ایران مانند خدمات انفور ماتیک خوارزمی و چند کارخانه دیگر هم انجام شده است
مونتاژ کاری با تولید خیلی تفاوت دارد در انتقال اخبار دقت کنید
تازه ترین اخبار