۰
پنجشنبه ۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۱
مدیرعامل بیمه رازی مطرح کرد:

استقبال از تغییر معیار پرداخت دیه به نقره

اخبار بانک: مدیرعامل بیمه رازی با اشاره به استقبال صنعت بیمه از تغییر معیار پرداخت دیه از شتر به نقره گفت: آمار جرح و نقص عضو در تصادفات سال‌های اخیر دو برابر شده و بر این اساس لازم است در عوارض پرداختی صنعت بیمه به برخی نهادها تجدیدنظر شود.
به گزارش پایگاه خبری اخبار بانک به نقل از فارس، یونس مظلومی در خصوص پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی برای تغییر مبنای پرداخت دیه از شتر به نقره با توجه به گستردگی خسارت بیمه شخص ثالث و زیان شرکت های بیمه اظهار داشت: پیشنهاد رئیس کل بیمه مرکزی خوب است و صنعت بیمه از آن استقبال می کند.

وی یادآور شد: بر اساس شرع مقدس مبنای پرداخت دیه می‌تواند اقلام متعددی باشد که شتر، برخی احشام، سکه نقره و پارچه ای به نام برد یمانی از ان جمله است.

مظلومی در عین حال افزود: انتخاب نوع دیه از انواع اقلام مذکور مطابق شرع و قانون مجازات اسلامی برعهده افرادی است که دیه را پرداخت می‌کنند.

وی اضافه کرد: اشکالی که به جایگزینی نقره ممکن است گرفته شود این است که ما در چرخه اقتصاد سکه رایج نقره نداریم، در حالی که می توان با بانک مرکزی توافق کرد سکه‌هایی را از جنس نقره ضرب کرده و به بازار عرضه کند تا بتوان مبنای پرداخت دیه را از شتر به نقره تغییر داد.

وی یادآور شد: در گذشته شتر جزو اقلام ضروری زندگی مردم بوده و تقریبا تمام خانواده از آن برخوردار بوده اند، اما اکنون تعداد این حیوان به حدی کاهش یافته که شاید بتوان در آینده این حیوان را فقط درباغ وحش ها دید.

وی این کمیابی را بر قیمت آن و بالتبع تعیین هزینه دیه و زیان‌ده شدن بیمه شخص ثالث در پرتفوی بیمه ها مؤثر دانست و افزود:این در حالی است که نقره جزو فلزات اساسی رایج در جهان است و هر روز قیمت و آمار معاملات آن در دنیا به ثبت می‌رسد.
مدیرعامل بیمه رازی تاکید کرد: پیشنهاد رئیس کل بیمه مرکزی پیشنهاد خوبی است و می‌توان برای اجرایی شدن آن کار کرد.

وی از اقدامات بیمه مرکزی در این باره تقدیر کرد و افزود: لازم است مسئولان بیمه مرکزی با قوه قضائیه به نتیجه برسند.

خبرنگار به مظلومی گفت: صنعت بیمه چقدر عوارض پرداختی خود را به دیگر نهادها مانند وزارت بهداشت و نیروی انتظامی در کاهش خسارات ناشی از تصادفات و بهبود وضعیت بیمه شخص ثالث موثر می‌داند؟

وی پاسخ داد: ایران با سالانه ۱۷ هزار کشته و ۴۰۰ هزار مجروح و نقص عضو رکوردار تصادفات جاده‌ای دنیاست.
مدیرعامل بیمه رازی در پاسخ به اینکه آمار تلفات جاده‌ای ایران در سال‌های گذشته به ۲۷ هزار مورد نیز رسیده بود و در ۳ سال اخیر در مرز ۱۷هزار مورد تثبیت شده است، آیا این حاکی از بهبود وضعیت نیست، تصریح کرد: اگر چه آمار جانباختگان تصادفات جاده‌ای به ۱۷ هزار مورد رسیده اما آمار جرح و نقص عضو از ۲۰۰ هزار مورد به ۴۰۰ هزار مورد افزایش یافته است، بنابراین نمی توان گفت خسارات بیمه شخص ثالث کاهش داشته و بهبودی در وضعیت صنعت بیمه ایجاد شده است.

وی وضعیت موجود را عامل بهبود وضعیت بیمه شخص ثالث ندانست و تاکید کرد لازم است در وضعیت اختصاص سهمی از بیمه شخص ثالث تحت عنوان عوارض به نیروی انتظامی و وزارت بهداشت تجدید نظر صورت گیرد.گزارش فارس حاکی است به گفته رئیس کل بیمه مرکزی صنعت بیمه در ۵ سال گذشته ۳۲۰۰ میلیارد تومان از محل بیمه شخص ثالث زیان داشته است که بخشی از آن ناشی از افزایش شدید ارزش ریالی دیه است.

به گفته همتی تغییر ملاک پرداخت دیه از شتر به نقره حق بیمه شخص ثالث را ۴۰ درصد کاهش خواهد داد.
https://akhbarbank.com/vdcjvtex.uqehtzsffu.html
تازه ترین اخبار