۰
۱۳
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۲

دلیل پرداخت نرخ سود زیاد در موسسات اعتباری چیست؟

اخبار بانک: هیچ موسسه ای تمایل به پرداخت سود زیاد به سپرده گذاران را ندارد چون در واقع از این طریق از سود خود موسسه کم می شود،اما چرا این روند در جاکمه وجود دارد؟
حسین صحت ارسال کننده این نگاه است:

هیچ سازمان یا موسسه ای تمایل به پرداخت سود زیاد به سپرده گذارانش را ندارد چون در واقع به این طریق از سود خود موسسه یا بانک کم می شود.

حالا چه اتفاقی افتاده که این چند موسسه بعضا حتی سود ۲۷ درصد به مشتریان خودشون می پردازن؟مسلما جواب این سوال عدم نقدینگی است.

یک موسسه مالی و پولی که از روش سپرده گذاری منابع جمع آوری کرده و آن را به صورت تسهیلات در اختیار دیگر مشتریان قرار می دهد، چون اصولا کار موسسه یا بانک واسطه گری در بازار پول است.

حالا وقتی این موسسه دچار بحران می شود مجبور است که سود بالا پرداخت کند.باید توجه داشت که اکثر بحران ها را هم بانک مرکزی به وجود می آورد.

در کنار همه این موارد تاخیر بسیار زیاد و بروکراسی پیچیده اخذ مجوز این موسسات را از ورود به فرا بورس منع می کند، در حالی که اگر مجوز فروش سهام به آنها داده شود، اقدام به جمع آوری شده منابع ارزان قیمت از بورس می کند و دیگر نیازی به پرداخت سود بالا نخواهند داشت.

این موسسات اصولا باید نقدینگی خود را از راه بورس تنظیم کنند.پس در مشکلات به وجود آمده صد در صد بانک مرکزی مقصر است که روند اخذ مجوز را به طولانی کرده است.

بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «اخباربانک» به همه موضوعات است .هر مخاطب «اخباربانک» می تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را به آدرس negaheshoma@akhbarbank.com ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.
https://akhbarbank.com/vdcj8tet.uqethzsffu.html
مشاهده نظر مخاطبان
علی
مگه ما بانک مرکزی هم داشتیم ....چه جالب؟؟
جرجاني
دمتان گرم
Iran, Islamic Republic of
بانك مركزي ،‌شوخي نكن ،‌ وقتي مي گويند نرخ تورم صفر شده است بايد فاتحه اين سيستم بانكي را خواند
ای پد رجان موسساتی هستند که مجوز ورود به بورس رو هم گرفته بودند اما بانک مرکزی بهشون اجازه نداد و امروز فردا کرد
United Kingdom
بله دقیقا همانند آرمان و نور و ثامن
که هم موسسات خوب هستند و هم مشتری مدار.
باید به کی پناه برد؟؟؟
ای دولت تدبیر و امید پس کجایی؟؟؟
ثامن مجوز بورس هنوز نگرفته!!
مجوز بانک گرفته بود اما دولت فعلی آنرا قبول نمی کند اگر قبول کند مجوز بورس هم صادر میشود.
United Kingdom
ز تجربيات مهم که در بسياري از کشورهاي جهان در خصوص تعيين نرخ سود انجام شده است مربوط به شرايط رکود تورمي است. با توجه به اينکه تورم بالا در بسياري از موارد مربوط به نقدينگي بالاست افزايش نرخ سود باعث مي شود نقدينگي موجود در جامعه جمع شود و نرخ تورم کاهش پيدا کند. در اين مورد بر خلاف تجربه قبلي بسياري از تجربيات موفق بوده است.افزايش نرخ سود بانکي براي مقابله با شرايط رکود تورمي در بسياري از کشورهاي صنعتي مثل آمريکا و انگلستان در دهه 1970 تجربه شده است.
Iran, Islamic Republic of
جمله صد در صد بانک مرکزی مقصر است را خوب امدی
.چرا بانک مرکزی مجوز موسسات را صادر نمیکند.آخر تاکی باید مردم از دست مدیران بانک مرکزی عذاب بکشند.دولت به اصطلاح امید با این مدیران اقتصادیش همه را ناامید کرده چرا یکی نیست مردم را از این استرس ونگرانی نجات بده.
فریبرز
Iran, Islamic Republic of
"اکثر بحران ها را بانک مرکزی به وجود می آورد" این جمله صحیح و کارشناسی نیست.اولاً هیچ دلیلی برای این ادعا آورده نشده است و فقط در قالب یک شعار مطرح گردیده. ثانیاً حضور در فرابورس برای سهامداران است و موسسات اعتباری بایستی بخش عمده منابع خود را از طریق سپرده گیری تامین نمایند که این موضوع ربطی به نحوه معاملات سهام آن ها ندارد. ثالثا بسیاری از موسسات اعتباری و بانک ها در فرابورس و حتی بورس پذیرفته شده اند ولی باز هم برای جذب سپرده، ناچار از پرداخت سود بالا می باشند. در این مطلب موضوع به صورتی آورده شده که اگر همین فردا در بورس یا فرابورس پذیرفته شوند مشکلات نقدینگی آن ها حل می شود. البته بسیار خوب خواهد بود اگر این روند تسریع شود.
آذری
اگرموسسات غیردولتی سودیکسان بابانکهای دولتی به سپرده گزاران بپردازند،هیچ ادم عاقل پیدانمیشود که بانهای دولتی راترجیح ندهد.
Iran, Islamic Republic of
اقای سیف اون دنیا رو اگر قبول داشته باشی چه جوری میخواهی جواب بدهی

تو خودتو نگاه نگن که حقوقت بالای 20میلیون تومان است من خودم با سود 500هزار تومانی میزان راه میبردم
به قول فرزاد حسنی حقوق بازنشته بانکی کفاشیان بالای 8میلیون تومان است و حقوق مدیران معلوم نیست چقدر باشه
تازه ترین اخبار