۰
شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۱

تقویت 40 واحدی شاخص کل بورس تهران

معامله‌گران بازار سهام امروز شاهد معاملات متعادل و به نسبت کم حجم در بازار سهام بودند؛ بازاری که تحت تاثیر افزایش قیمت‌های جهانی نفت خام و اصلاح قیمت‌ها در بازار فلزات اساسی برای سهم‌های کوچک بازار اقبال بیشتری نشان می‌داد.

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز شنبه 13 آذر 95، با افزایش 40 واحدی به رقم 80 هزار و 58 واحد دست یافت.

شاخص کل هم‌وزن اما با 166 واحد کاهش روی رقم 16 هزار و 5 واحد ایستاد. امروز همچنین شاخص سهام آزاد شناور با کاهش 289 واحدی عدد 88 هزار و 727 واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص بازار اول نیز در حالی با کاهش 46 واحدی به عدد 56 هزار و 639 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش 512 واحدی به عدد 171 هزار و 467 واحد دست یافت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) بدون تغییر چندانی روی عدد 830 واحد متوقف شد.

امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت پتروشیمی جم با 96 واحد، سرمایه‌‌گذاری غدیر با 80 واحد و پالایش نفت بندرعباس 68 واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت ملی صنایع مس ایران با 84 واحد، ایران خودرو با 50 واحد و معدنی و صنعتی گل‌گهر با 39 واحد کاهش بیشتری تاثیر منفی را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.

به گزارش فارس،‌ امروز ارزش کل معاملات بورس تهران در حالی به بیش از 301 میلیارد تومان رسید که در بازار نقدی سهام این رقم از 179 میلیارد و 711 میلیون تومان فراتر نرفت که ناشی از دست به دست شدن 712 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 62 هزار و 164 نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های باما، سازه پویش، بیمه پارسیان، اوراق گواهی سپرده عام بانک گردشگری، قرارداد آتی «جکروی» ملی سرب و روی ایران، توسعه معادن و روی ایران، کالسیمین، فرآوری مواد معدنی ایران از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی زاگرس، بیمه دی، پتروشیمی ممسنی، حق تقدم خرید سهام پتروشیمی کازرون، اوراق اجازه هواپیمایی ماهان بازگشایی شدند.

امروز همچنین صندوق گنجینه آرمان‌شهر وابسته به بانک شهر بلوک 4.065 درصدی سهام غیرمدیریتی «سمگا» را به قیمت پایه هر سهم 4057 ریال روانه میز فروش فرابورس کرد که بدون رقابت از سوی خریدار حقوقی معامله شد.

امروز کمتر از 30 میلیون  سهم صنعتی دریایی ایران به ارزش بیش از 8 میلیارد تومان از سوی قرارگاه خاتم کد به کد شد.

در گروه صنعتی بارز هم امروز سرمایه‌گذرای گروه توسعه ملی 20 میلیون سهم این شرکت را به ارزش کمتر از 9 میلیارد تومان کد به کد کرد.

شرکت اذرآب اما 24 میلیون سهم گسترش صنایع انرژی آذراب را به ارزش کمتر از 5 میلیارد تومان کد به کد کرد. در معدنی و صنعتی گل‌گهر نیز امروز 10 میلیون سهم به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان کد به کد شد. کمتر از 10 میلیون سهم سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به ارزش بیش از 1.5 میلیارد تومان کد به کد شد. 9 میلیون سهم ریل‌پرداز سیر اما به ارزش بیش از یک میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده منتقل شد.

امروز 5 میلیون سهم پتروشیمی جم به ارزش بیش از 4.5 میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده به کدهای درون‌گروهی انتقال یافت. همزمان 5 میلیون سهم ایران ترانسفو نیز به ارزش 4.5 میلیارد تومان کد به کد شد.

امروز بازار سهام همزمان با نوسان قیمت جهانی نفت خام و اصلاح قیمتی ناگزیر در بازار فلزات اساسی امروز شاهد پیشرو شدن پالایشی‌ها با غلبه تقاضا بر عرضه سهام بود، هرچند که عرضه نامحسوس حقوقی‌ها در این گروه قابل تامل بود.

امروز بازار سهام بیش از آنکه به شرکت‌های بزرگ و شاخص‌ساز توجه داشته باشد، همزمان با توقف نماد معاملاتی گروه سرب و روی برای اعلام تعدیل درآمدی در بودجه‌های برآوردی شاهد جابجایی معامله‌گران در میان بازار دومی‌ها شامل شرکت‌های کوچک و برخوردار از سهام شناوری پایین بود.

رونق تحلیل‌های دلاری و توجه به صنایع صادرات محور در بازار سهام در حالی افزایش یافته که درگروه فلزات اساسی با وجود لزوم اصلاح قیمت‌ها اما همچنان اقبال برای جمع‌آوری سهام این گروه به ویژه در ملی صنایع مس دیده می‌شود.

اقبال برای شناسایی بازدهی کوتاه مدت در گروه‌های کوچک بازار باعث شده تا همچنان برخی تک سهم‌های گروه غذایی، محصولات شیمیایی و حتی سیمانی‌ها و برخی دارویی‌ها شاهد تکاپوی معامله‌گران کوتاه مدت نگر باشند، در این میان پتروشیمی‌های تولیدکننده اوره در حالی پیشرو شدند که خبرهای خوبی از این گروه برای شرکت‌های صادرات محور در عملکردهای 9 ماهه و دوازده ماه به گوش می‌رسد.

امروز بازار سهام بازاری متعادل و به نسبت کم حجم بود که با رصد بازارهای جهانی و اقبال به گروه پالایشی‌ها و برخی تک‌سهم‌های پتروشیمی به دنبال جابه جایی میان صنایع ارزنده بورسی با هدف کسب بازدهی کوتاه مدت بود.

https://akhbarbank.com/vdciuqa5.t1avz2bcct.html
تازه ترین اخبار