۰
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۶

احتمال راه اندازی بورس ارز

مدیر عامل بورس کالای ایران ازاحتمال تاسیس بورس ارز خبر داد وگفت: بورس کالا برنامه ای برای راه اندازی قرارداد آتی ارز ندارد اما براساس شنیده ها درصورتی که قرار باشد قرارداد آتی ارز راه اندازی شود برای آن بورس جداگانه ای تشکیل خواهد شد.
احتمال راه اندازی بورس ارز
به گزارش «اخبار بانك»، علی پناهیان روز چهارشنبه درنشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا مبنی براینکه با توجه به احتمال تک نرخی شدن ارز در سال آینده برنامه های این شرکت دراین راستا چه خواهد بود، افزود: بورس کالا برنامه ای دراین زمینه ندارد اما اگر قرار باشد قرارداد آتی ارز راه اندازی شود در بورس جداگانه معاملات آن انجام خواهد شد.

وی درپاسخ به پرسش  ایرنا درخصوص وضعیت قراردادهای آتی سکه با توجه به ثبت نسبی قیمت آن در بازار گفت: بورس کالا دراین زمینه محدودیت هایی را ایجاد کرد و درجه اهرم را در سامانه معاملاتی آن کاهش داد.

به گفته وی، با اقدامات انجام شده دراین بخش حجم معاملات آتی سکه تا آخر بهمن ماه سال جاری ۱۶ هزار میلیارد تومان بوده است.

پناهیان با اشاره به کاهش نوسان قیمت جهانی طلا گفت: اقدامات بورس کالا برای قراداد آتی سکه در این زمینه انجام شده است. 

بانک ها تعاملی برای فروش املاک مازاد ندارند

پناهیان درباره فروش املاک مازاد بانک ها در بورس کالا گفت: تالار فنی معاملات املاک برای این منظور راه اندازی و دستورالعمل ظرفیت های بعدی دراین خصوص درنظرگرفته شد ضمن آنکه مکاتبات زیادی در این زمینه انجام شده است.

وی با اشاره به لایحه غیر تورمی خروج از رکود اظهار داشت: در راستای این لایحه شرایط معاملات اعلام شد واقدامات لازم صورت گرفت.

به گفته وی با وجود برگزاری جلسات زیاد اما هیچ درخواستی ازسوی بانکها برای عرضه املاک مازاد وجود نداشته است. 

توضحیات مدیرعامل بورس کالا درباره قیمت فراورده های پتروشیمی

وی درباره قیمت گذاری و وضعیت قیمت فرآورده های پتروشیمی دربورس کالا گفت: برای جلوگیری از ورود دلالان براساس سیستمی قرار بود که وزارت صنعت، معدن تجارت متقاضیان واقعی را به بورس کالا اعلام کند، زیرا اختلاف قیمتی بین بورس وخارج از آن باعث افزاش میزان تقاضا در بورس کالا شده بود.

پناهیان ادامه داد : مصوبه قبلی دراین خصوص در تاریخ ۱۲ تیرماه اصلاح شد ولی تبصره ای به آن اضافه شد که براساس آن اگر کالایی دوبار در بورس به طور متوالی عرضه می شد وبه فروش نمی رفت باید به خارج ازبورس ارایه شود.

وی گفت: نامه نگاری هایی دراین راستا انجام شد زیرا اگر کالایی دربورس به فروش نمی رفت بدلیل قیمت آن بود .

مدیرعامل بورس کالای ایران سپس تصریح کرد: مصوبه دارای ایراد ساختاری بود ومشکلاتی را برای بورس کالا به وجود آورده بود اما دراین مدت قیمت نفت نیز کاهش قابل توجهی داشت بنابراین قیمتی که دربورس اعلام می شد بالاتر ازقیمت جهانی بود.

وی تصریح کرد: علاوه براین تخصیص ارز مبادله ای به کالاهای وارداتی باعث می شد که تولید کننده داخلی نتواند تولیدات خود را به قیمت بفروشدو به همین دلیل بورس کالا به دنبال حذف این تبصره است .
https://akhbarbank.com/vdcgx79w.ak9qw4prra.html
تازه ترین اخبار