۰
جمعه ۶ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۸
گزارش/

بانک های مرکزی به نجات بازارها می آیند

اخبار بانک: اکثر بازارهای مالی جهانی روز گذشته (پنجشنبه) بالاخره نفسی از سر راحتی کشیدند اما هنوز تا خروج کامل از بحران ناشی از نگرانی ها درباره کندی رشد اقتصاد چین کارهای بزرگی مانده است و بسیاری از ناظران اقتصادی انتظار مداخله بانک های مرکزی را می کشند.
بانک های مرکزی به نجات بازارها می آیند
جواد ارشادی- اخبار بانک: واقعیت این است که اگر در شرایط بحرانی بزرگترین نهاد رسمی پولی کشور نتواند سیاست های اصلاحی و نقشه راه برون رفت از بحران های اقتصادی را در پیش گیرد، حل مالی امری بعید خواهد بود.

«جاسپر لولیر» تحلیلگر مرکز «سی.ام.سی.مارکتس» می گوید: بانک های مرکزی قطعا برای کمک به بازارهای سرگردان ورود خواهند کرد.

وی می افزاید: شایعاتی در بازار هست مبنی بر اینکه بانک مرکزی چین به صورت مستقیم در بازارها با خرید مجدد سهام مداخله کرده است و به همین علت بورس شانگهای توانست خسارت های خود را جبران و افزایشی 5.3 درصدی را روز پنجشنبه ثبت کند.

این تحلیلگر بازار تصریح می کند: باید به این شنیده ها حرف و حدیث ها درباره ورود بانک های مرکزی اروپا و فدرال رزرو آمریکا را نیز افزود. فراموش نکنیم که پیتر برایت مقام ارشد بانک مرکزی اروپا به وضوح گفت اگر لازم باشد این بانک کارهای جدی تری برای ممانعت از سقوط بیشتر بازارها انجام خواهد داد.

واقعیت این است که بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) این مداخله برای نجات بازار را با یک اظهار از سوی ویلیام دادلی رییس آین بانک آغاز کرده است؛ اظهاری که خون تازه ای را در رگ های کالبد راکد بازار آمریکا و متعقب آن تمام جهان تزریق کرد.

روز چهارشنبه شاخص های سهام در وال استریت آمریکا بیشترین سود روزانه را در طول 4 سال گذشته به خود دید.

این رویش ها بعد از ریزش بزرگ چند روز پیش از آن بعد از آن رخ داد که ویلیام دادلی رییس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) گفت: احتمال افزایش نرخ بهره در ماه سپتامبر اکنون کمتر از چند هفته گذشته ضروری به نظر می رسد.

به دنبال این عبارات کوتاه رییس بانک مرکزی آمریکا بود که بازارها جان تازه ای گرفتند. نسیم مطبوع برای رویش شاخص ها بعد از ریزشی که خواب را بر سرمایه گذاران حرام کرده و نگاه های نگران آنان را به سوی شرق دور دوخته بود چند ساعت بعد از آمریکا به اروپا رسید و شاخص های سهام اروپا روز پنجشنبه تمام ریزش های هفته اخیر خود را به لطف انتظارات خوش بینانه درباره تاخیر در افزایش نرخ بهره آمریکا و همچنین روند صعودی رشد تولید ناخالص داخلی آن کشور در سه ماهه دوم سال جاری جبران کرد.

شاخص یوروفرست 300 ویژه سهام شرکت های اروپایی روز پنجشنبه 3.57 درصد معادل یک هزار و 430.21 واحد افزایش یافت و این در حالی است که یمک روز پیش از آن (چهارشنبه) این شاخص ریزشی حدودا 2 درصدی را تجربه کرده بود.

شاخص یورواستاکس 50 ویژه شرکت های بزرگ مستقر در منطقه یورو نیز 3.47 درصد رشد داشت.

این شاخص های اروپایی در حالی ریزش خود را در هفته اخیر جبران می کنند که پیشتر ترس از ضعف اقتصادی چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان باعث آشفتگی در بازارهای مالی و ریزش شدید ارزش شاخص های بورس های بزرگ جهان شده بود.

به گزارش اخبار بانک، روز دوشنبه شاخص یوروفرست 5.4 درصد ریزش را تجربه کرده بود. با این وجود، یوروفرست همچنان تحت تاثیر نگرانی ها درباره اقتصاد چین حدود 10 درصد پایین تر از سطح خود در پایان ماه جولای گذشته است. این بیشترین سقوط ماهانه شاخص بزرگ اروپا از 4 سال پیش تا کنون بوده است.
https://akhbarbank.com/vdce7f8x.jh8poi9bbj.html
تازه ترین اخبار