۰
۱
پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۴
مدیر عامل بانک ملی:

به جاي رقابت‌ ناسالم در بازار پول، باید تنوع خدمات مد‌نظر قرار گیرد

اخبار بانک: همايش بازاريابي و تجهيز منابع با حضور عبدالناصر همتي مدير عامل، جمال دامغانيان و سيد ولي‌اله فاطمي اردكاني اعضاي هيأت مديره، تني چند از مديران ارشد بانك و مسئولان و كارشناسان بازاريابي بانك در سالن همايش حافظ برگزار شد.
به گزارش «اخبار بانک»، دكتر عبدالناصر همتي در ابتدای سخنان خود با اشاره به رقابت ناسالم بانك‌ها در زمينه نرخ سود بانكي بيان داشت: با كمك بانك مركزي ضمن ساماندهي نرخ سود بانكي، رقابت سالم ميان بانك‌ها به وجود خواهد آمد.

وي با ارائه تعريفي، بازاريابي را شامل طيف وسيعي از فرايندهاي مرتبط با درك نيازهاي مشتريان و سپس فراهم كردن آن نيازها دانست و اظهار داشت: لازم است به جاي رقابت‌هاي ناسالم در بازار پول، تنوع خدمات و محصولات مد‌نظر قرار گرفته و تلاش‌ها بر پايه اصول و تحقيقات علمي باشد.

مدير عامل بانك ملي ايران، بازاريابي منطقه‌اي و بازاريابي مبتني بر نياز مشتريان را مورد تاكيد قرار داد و افزود: مسئولان و كارشناسان بازاريابي بايد با پشتيباني پژوهش ،توانايي تبديل فکر به محصول و خدمات را داشته باشند.

وي تحقيقات و پژوهش، روابط عمومي و بازاريابي موثر را موتور محرك جذب مشتري بيان و بر نقش كنش‌گر و تعاملي بازاريابي تاكيد كرد.
همتي آموزش‌هاي لازم و تخصصي و برگزاري همايش‌هاي مرتبط با بازاريابي را براي همكاران اين حوزه ضروري دانست و خواستار ارتباط تخصصي دواير بازاريابي با بدنه بانك و ادارات امور شعب شد.

به گفته وي، دارا بودن ۳۴۰۰ شعبه و بيش از ۴۲ هزار نفر نيروي انساني در سراسر كشور يك مزيت رقابتي براي بانك ملي ايران است كه مي‌تواند موجب ارتقاي بانك و افزايش سهم بازار شود.

دكتر همتي، بازاريابي را فقط معطوف به جذب منابع ندانست و گفت: پرداخت تسهيلات به افراد و واحدهاي توليدي موفق نيز از جلوه‌هاي يك بازاريابي اثر بخش است.

در ادامه همايش دامغانيان با تاكيد بر ضرورت ارتقاي سطح مشتري‌مداري و بازاريابي بيان داشت: در بحث بازاريابي بايد به سمتي حركت كنيم كه علاوه بر عبور از بازاريابي سنتي بتوانيم خلق خدمت و محصول كنيم.

وي با بيان اين نكته كه عصر امروز، عصر نيازها و خواسته‌هاي مشتريان است، افزود: سنجش تمام جنبه‌هاي مثبت و منفي بازار و رصد دائمي آن، تصميم‌گيري صحيح و سريع در اين زمينه و هدف‌گذاري و پيش‌بيني آينده بازار از ملزومات يك بازاريابي موفق است.

شناخت ذائقه و سليقه مشتري در طراحي محصول از ديگر مواردي بود كه عضو هيأت مديره بانك بر آن تاكيد كرد.

دامغانيان با عنوان اينكه در عصر حاضر نيازهاي مشتريان متنوع شده است، گفت: براي ارائه سرويس بهتر به مخاطبان، يك بانك علاوه بر بحث آينده پژوهي و شناخت نياز مشتريان در آينده بايد سعي در برآورده كردن منافع مشتريان داشته باشد.

فاطمي اردكاني عضو ديگر هيأت مديره در ابتدا با طرح سوالي مبني بر اينكه آينده بانكداري با وجود رشد سريع فناوري در بين مردم و با ظهور شبكه‌هاي اجتماعي چه خواهد بود، به تشريح مسائل پيرامون آن پرداخت.

وي با بيان اينكه در آينده، صنعت بانكداري به سمت بانكداري بدون بانك خواهد رفت، اظهار داشت: لازم است تصميم‌گيري‌هاي ما در اين راستا باشد تا در آينده حرفي براي گفتن داشته باشيم.

عضو هيأت مديره پيشگامي بازار، ارائه خدمات مشتري محور با كيفيت بالا، ارتقاي سودآوري، كارآمد كردن شبكه بين‌المللي، افزايش بهره‌وري، تبديل بانك به سازماني چابك و انعطاف‌پذير و ارتقاي سطح توسعه منابع انساني را از اهداف استراتژيك بانك ملي ايران عنوان كرد.

روح‌اله لهرابيان مدير امور اعتباري نيز در اين همايش بيان داشت: سنجش شرايط محيطي و درك نياز مشتريان و ارائه يك نسخه مفيد براي آنها، از اصول اساسي مشتري‌مداري است.

در ابتداي همايش سيد قادر محمدي رئيس اداره كل بازاريابي و امور مشتريان گفت: از تمامي فعالان حوزه بازاريابي انتظار مي‌رود به عنوان پيشروان تجهيز منابع بانك با رصد كردن مشتريان كليدي و تاثيرگذار و تعامل شايسته و موثربا آنها نسبت به جذب منابع و افزايش سهم بازار تلاش كنند.

همچنين دراين همايش دكتر آزادي از اساتيد دانشگاه به ارائه ديدگاه‌هاي خود در خصوص بازاريابي پرداخت.

https://akhbarbank.com/vdcdxs0x.yt0nj6a22y.html
مشاهده نظر مخاطبان
غضنفر
تنوع مگه داریم مگه می شه..........
تازه ترین اخبار