۰
شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۳۰
تقویت بازار سرمایه در دستور کار شورای عالی بورس قرار گرفت

ریزش شدید قیمت ها در بورس تهران

در ابتدای معاملات اولین روز هفته شاخص کل بورس با افت بیش از ۸۰۰ واحدی در نیمه معاملات مواجه شد و وارد کانال ۷۳ هزار واحدی شد.
ریزش شدید قیمت ها در بورس تهران
به گزارش «اخبار بانك»، در ابتدای معاملات امروز بورس تهران،روند ریزشی بازار سرمایه شدت گرفت و تالار شیشه ای با تشکیل صف های فروش سنگین مواجه شد به طوری که دماسنج بازار سرمایه تا نیمه معاملات به کانال ۷۳ هزار واحدی برگشت.

به نظر می رسد مخالفت خودروسازان با فرمول جدید قیمت گذاری خودرو به همراه به تعویق افتادن افزایش قیمت محصولات از مسائل تاثیر گذار در روند بازار سرمایه امروز باشد.

این در حالی است که در معاملات امروز اکثر صنایع بورسی در این افت تاثیر گذار بودند به طوری که بیشترین آثار منفی را در روند نزولی شاخص صنعت پتروشیمی، بانکی، مخابراتی و خودرویی گذاشتند یعنی شرکتهای ارتباطات سیار،تاپیکو،نفت و گاز پارسیان،پالایشگاه بندرعباس،مخابرات،غدیر و بانکهای ملت،پاسارگاد و صادرات از شرکتهای تاثیر گذار در ریزش بازار سرمایه بودند. 

تقویت بازار سرمایه در دستور کار شورای عالی بورس قرار گرفت

از سوي ديگر عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار گفت: شورای عالی بورس و اوراق بهادار به منظور حمایت از بازار، مجموعه اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.
حسین عبده تبریزی در خصوص برنامه های شورای عالی بورس برای رونق دوباره بازار سهام گفت: هم اکنون یکی از دغدغه های شورای عالی بورس، بحث تقویت بازار اولیه و رونق بخشیدن به بازار ثانویه است.
عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: شرکت های بزرگ که به ارزشمند بودن سهام خود اعتقاد دارند، به دلیل کمبود نقدینگی در شرکت و همچنین محدودیت های نقدینگی موجود در کشور، توان حمایت و دفاع از سهام خود را ندارند. این در حالی است که سهام داران عمده و همچنین مدیران بسیاری از این شرکت ها، هم اکنون معتقدند که سهامشان قیمت های قابل قبولی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: حتی بسیار می شنوم که عده ای از مدیران معتقدند قیمت سهام شرکت شان هم اکنون به زیر قیمت های ذاتی رسیده است، اما نقدینگی دفاع از بازار را ندارند.
عبده تبریزی با تاکیدبر اینکه تداوم وضعیت شاخص به روحیه سرمایه گذاران صدمه زده است تصریح کرد: سازمان بورس و شورای بورس پیگیر وضعیت بازار هستند.
وی با تاکید بر اینکه تصمیم برای ایجاد تغییر در بازار سهام به معنای دخالت تصنعی در بازار نیست، گفت: تصمیم های اتخاذ شده، نوعی حمایت از سهام داران خرد و بزرگ برای حفظ سرمایه هایی است که داخل بورس دارند. چرا که عده قابل ملاحظه ای از افرادی که دیرتر وارد بازار سهام شده اند، در طول این ماه ها از نظر مالی صدمه دیده اند و برایشان مشکل ایجاد شده است.
عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: این شورا، راه تقویت بازار ثانویه را دنبال می کند، اما نکته با اهمیت آن است که بورس چقدر می تواند در این شرایط به تجهیز منابع کمک کند و کدام رشته ها است که می تواند تجهیز منابع شود.
عبده تبریزی با یادآوری اقدامات قبلی شورای عالی بورس و سازمان بورس، ابراز داشت: موضوع راه اندازی صندوق پروژه به تصویب رسیده و مقرر شده است به زودی این صندوق ها فعالیت خود را در بازار سرمایه آغاز کنند.
وی با بیان اینکه قرار است این صندوق ها، برای پروژه های صنعتی، سرمایه جمع کرده و در آنها سرمایه گذاری کنند، توضیح داد: شرکت های داخل بورس می توانند با استفاده از این صندوق ها تجهیز منابع کنند و این تجهیز منابع به آنها کمک می کند تا قیمت سهامشان در بازار ثانویه تقویت شود.
https://akhbarbank.com/vdcd5f0x.yt0oz6a22y.html
تازه ترین اخبار