۰
۱
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۰
عضو اتاق بازرگانی در گفت وگو با اخبار بانک مطرح کرد؛

در شرایط امروز کشور در چه بازاری سرمایه گذاری کنیم؟

اخبار بانک: یکی از مسائلی که در حال حاضر ذهن سرمایه گذاران و کار‌شناسان را درگیر کرده، غیر قابل پیش بینی بودن اقتصاد کشور است. حتی مردم هم برای سرمایه گذاری‌های خرد، نمی‌دانند به کدام بازار ورود کنند. در همین راستا گفت‌و‌گویی داشتیم با جمشید عدالتیان عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی که در ادامه می‌خوانید.
در شرایط امروز کشور در چه بازاری سرمایه گذاری کنیم؟
جمشید عدالتیان در گفت وگو با خبرنگار «اخبار بانک»، در پاسخ به سوالی که در رابطه با شرایط سرمایه گذاری امروز کشور و چگونگی سرمایه گذاری خرد مطرح شد اینگونه پاسخ داد: اظهار نظر دقیقی نمی‌توان کرد، چرا که هنوز هم بازار قابل پیش بینی نیست. اما من فکر می‌کنم کسی که اهل ریسک نیست و یا ریسک پذیری کمتری دارد، بهتر است در بانک سرمایه گذاری کند و از ۲۲درصد سود بانکی استفاده کند. فردی که ریسک پذیری بیشتری دارد، در سرمایه گذاری‌های کوچک به طلا هم می‌توان فکر کرد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ادامه داد: تجربه ثابت کرده در زمانی که در سطح جهانی مردم به سمت طلا گرایش بیشتری پیدا می‌کنند، قیمت هم بالا‌تر می‌رود. احتمالا با افزایش تقاضای جهانی؛ طلا بازار مناسبی را پیش رو داشته باشد. بازار بورس هم کمی تکان خورده است. پیش بینی می‌شود در ماه‌های آینده روند مطلوب تری را در این بازار شاهد باشیم. در بازار مسکن هم طی آذر ماه که مذاکرات به نتیجه می‌رسد، شرایط بهتر می‌شود. منظورم حصول نتیجه ۱۰۰درصد از مذاکرات نیست، بلکه مشخص شدن تکلیف است.

عدالتیان در پاسخ به این سوال که به نظر شما آینده اقتصادی ایران به نسبت قبل قابل پیش بینی‌تر شده، گفت: هنوز هم فاکتور اصلی برای پیش بینی اقتصاد ایران، مذاکرات است. مذاکرات، نقطه عطفی است که باعث می‌شود شاخص‌های اقتصادی ایران به ثبات نسبی برسد. تا این ابهام در رابطه با مذاکرات وجود دارد، نه شرکای خارجی و نه سرمایه گذار داخلی، پیش بینی خاصی نمی‌تواند بکند. منظورم از این تعیین تکلیف، رفع ۱۰۰درصد تحریم‌ها نیست، بلکه مشخص شدن شرایط است. حتی کاهش تحریم‌ها هم؛ باعث رشد و حتی شکوفایی اقتصاد می‌شود و افق جدیدی رو به اقتصاد ایران و ثبات بازار باز می‌شود.

وی در رابطه با علت سرمایه گذاری کمتر بانک‌ها در حوزه صنعت گفت: بانک‌ها مقصر نیستند. مردم و حتی بسیاری از سرمایه گذاران معتقدند سرمایه گذاری در صنعت و صنایع تولیدی بازده مناسبی ندارد. این مسئله کاملا ریشه‌ای است. ما در وهله اول باید بازده صنایع را بالا ببریم، تا بانک‌ها هم برای دادن تسهیلات تشویق شوند. البته منظورم از حوزه صنعت، صنایع مطرحی مثل پتروشیمی، سیمان، الکترونیک، فلزات و بسیاری دیگر نیست، بلکه صنایع کوچک‌تر است که با این شرایط دچار مشکل می‌شوند.
https://akhbarbank.com/vdccimqi.2bqmp8laa2.html
مشاهده نظر مخاطبان
علی
سود بانکی قراره کاهش بیابه و طلا هم رشدی نخواهد داشت دلار هم با توافق پایین میاد مسکن هم تا سال۹۶ رشدی نداره و فقط بورس از توافق سود می بره و بهترین بازاره
تازه ترین اخبار