۰
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۰۶

درگرفتن جنگ ارزی: ایران یورو می خواهد نه دلار

اخبار بانک: واشنگتن باید از آخرین اطلاعیه شرکت نفت دولتی ایران، شرکت نفت ایرانیان نگران شود که بر اساس گزارش انحصاری رویترز ادعا کرد ایران در تجارت نفت دلار را با یورو جایگزین خواهد کرد.
درگرفتن جنگ ارزی: ایران یورو می خواهد نه دلار
به گزارش خبرنگار اخبار بانک به نقل از گلوبال ریسرچ، ایران می خواهد چیزی و یا بهتر است بگوییم هرچیزی را برای دور زدن دلار استفاده کند چراکه واشنگتن می خواهد هر زمانی که خواست تحریم اعمال کند.

در گزارش رویترز اعلام شد ایران می خواهد ده ها میلیارد از بدهی های هند و دیگر خریدار نفت را به یورو دریافت کند و به دنبال کاهش وابستگی به ایالات متحده است. برخی سیاست گذاران واشنگتن می خواهند به هر بهانه ای حتی اگر هم شده به بهانه گرمایش کره زمین ایران را تحریم کنند.

در گزارش رویترز اعلام شد که شرکت دولتی نفت ایران قراردادها خرید نفت جدید با شرکت هایی مثل توتال فرانسه را هم بر اساس پرداخت یورو امضا می کند.

ایران روابط نزدیکی با روسیه و چین از نظر سیاسی و اقتصادی برقرار کرده است و می تواند بدون تهدید جنگ از سوی ایالات متحده و اسرائیل بطور استراتژیک به سمت ارزهای دیگر برود.

منبع آگاهی از شرکت نفت ملی ایرانیان گفت: "در فاکتورها بندی ذکر می شود که خریدار ملزم به پرداخت یورو است و نرخ مبادله بر اساس نرخ روز در برابر دلار محاسبه می شود." که در ادامه اشاره شد این اقدام در اروپا که یکی از شرکای تجاری بزرگ ایران است معنادار است. این موضوع اتفاقات پیش از جنگ عراق را به یاد می اندازد. صدام در نوامبر سال ۲۰۰۰ پذیرفت به جای دلار برای نفت یورو دریافت کند.

آیا درخواست جدیدی مبنی بر تحریم مجدد ایران می تواند در صورت آزمودن موشک های جدید در آینده از سوی کنگره اعمال شود؟ بسیاری از اعضای کنگره از جمله سناتور مک کاین و چارلز به تحریم دوباره اضافه بر تحریم های باقی مانده رای می دهند. تحریم های بر جای مانده از دور قبلی محدودیت ها، نهادها و افراد مرتبط با برنامه موشکی ایران را از استفاده از نظام مالی آمریکا منع می کند.

در نظام مالی آمریکا از چه ارزی استفاده می شود؟ دلار و به همین دلیل است که ایران پرداخت های قبلی و بعدی را به یورو درخواست کرده است تا از تحریم در امان باشد تحریم هایی که ایران را واقعاً از نظر اقتصادی برای چندین دهه تحت فشار قرار داد.

دلار آمریکا همچنان ۶۰ درصد از ارز ذخیره جهانی را تشکیل می دهد. بنابراین آیا اقدام های اخیر ایران، روسیه و چین برای کنار زدن رایج ترین ارز به زودی به جایی می رسد؟ خیر، اما جهان به تدریج به سمت و سوی دیگر می رود و از دلار فاصله می گیرد. به همین دلیل واشنگتن باید بسیار نگران باشد.
https://akhbarbank.com/vdcbw5ba.rhb8zpiuur.html
تازه ترین اخبار