۰
اخبار بانک: عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات اعلام کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی برنامه خوبی تدوین شده و فعالیت‌های بین‌المللی بانک توسعه صادرات مبتنی بر دیدگاه مدیریت جهادی است.
به گزارش «اخبار بانک» به نقل از روابط عمومي بانك توسعه صادرات، دكتر حسين عيوضلو در پنل "پيش شرط هاي آمادگي بانك توسعه صادرات پس از لغو تحريم‌ها" كه در همايش مديران اين بانك برگزار شد، اظهارداشت : براي فعاليت بانكي در شرايط فعلي قواعد و مجوزهاي خاصي مطرح شده است و فضا براي عملكرد با ديدگاه مديريت جهادي وجود دارد.

وي با اعلام اين مطلب كه مديريت جهادي لزوما با مديريت اداري خشك سازگار نيست تصريح كرد: از آنجايي‌كه شاهد وجود گفتمان رهبري از يك سو و نگاه‌هاي متفاوت نهادي و ساختاري از سوي ديگر در حوزه اقتصاد مقاومتي هستيم، روند حركت براي تحقق اين مدل اقتصادي كند است.

دكتر عيوضلو ادامه داد: وقتي داخل ساختارها شعارهاي مدل اقتصاد مقاومتي در گفتمان رهبري قرار مي‌گيرد، ساختارها فضاي جديد را تحمل نمي‌كنند به همين دليل در اين رابطه ما همه تكليف داريم با تمسك به مديريت جهادي به تحقق اين اقتصاد كمك كنيم.

عضو هيات مديره بانك توسعه صادرات گفت: بايد با رعايت ضوابط و مقررات اداري به نوآوري و خلاقيت نيز توجه كنيم و بدون فرار از مسووليت، فعاليت هاي خود را كه به صورت كاملا حرفه اي در ساختار بين الملل را به صورت كلاسيك و غير‌كلاسيك تا كنون پيش رفته است با حفظ كنترل هاي داخلي و سلامت كار تداوم بخشيم.

وي با اشاره به نتيجه بخش بودن فضاي مذاكرات تاكيد كرد: ممكن است فضاي بانكي به سرعت در چارچوب رفع تحريم‌ها قرار نگيرد به همين دليل بايد همچنان در مسير خلاقيت و نوآوري براي نقل و انتقالات بانكي قرار داشته باشيم.

سناريوهاي مختلفي براي شرايط قبل و بعد از تحريم آماده است

رييس اداره روابط بانكي بين الملل بانك توسعه صادرات اعلام كرد : سناريوهاي مختلفي براي شرايط تحريم و دوران پس از آن در بانك طراحي شده و آماده اجراست.

محسن بوالحسني در اين نشست گفت: بانك توسعه صادرات براي هر سه وضعيت فعلي تحريم‌ها، افزايش تحريم و يا رفع تحريم برنامه ريزي كرده است.

وي به تشريح سه استراتژي پيش روي بانك در شرايط پس از تحريم پرداخت و گفت: احياي روابط كارگزاري با بانك هاي طراز اول دنيا، ادامه مسير با بانك هايي كه در دوران تحريم با ما همكاري كردند و نگاهي نو به بازارهاي هدف و بانك‌هاي جديد راهبردهاي مد نظر بانك است.

بوالحسني با تاكيد بر لزوم تشكيل كميته براي شرايط مربوط به برون رفت از تحريم اظهارداشت: موضوعاتي نظير تهيه زير ساخت هاي سخت افزاري و نرم افزاري، آموزش مهارت هاي مختلف زبان انگليسي، بازآموزي دانش در ابعاد مختلف و توجه به ظرفيت هاي پوششي كه به واسطه تحريم ايجاد كرده ايم.

وي با اشاره به لزوم استفاده نسل آينده از تجربه هاي كسب شده در شرايط تحريم و ضرورت شناخت فرصت‌ها و تهديدها اظهارداشت: مي‌توان اين تجربيات را به رشته تحرير درآورد و با انتشار كتاب به آيندگان كه ممكن است شرايط مشابهي را تجربه كنند، اين محتواي ارزنده را ارائه كرد.

آقاي بوالحسني با اشاره گستره وسيع ساير بانك‌ها گفت: الان بانك هاي خصوصي با توجه به اينكه در تحريم نيستند فعالتر عمل مي كنند. وي گفت: بانك توسعه صادرات همواره به موضوع كيفيت خدمات و دقت و سرعت در ارائه خدمات توجه ويژه داشته است.

به گفته وي، با كمرنگ شدن تحريم‌هاي سيستم بانكي انتظار مي رود حضور بانك توسعه صادرات در اتحاديه ها و سازمانهاي بين المللي به نقطه اوج گذشته خود برگردد و لازم است براي فعاليت مجدد در صحنه‌هاي بين المللي با روش‌هاي جديدتر تلاش كنيم.
https://akhbarbank.com/vdcaiyne.49nwa15kk4.html
تازه ترین اخبار