روش درجه‌بندی شعب بانک ملی ایران اصلاح شد

20 دی 1391 ساعت 16:11

مدير عامل بانك تأكيد كرد: يكي از مهمترين مسائل سازمان اين است كه مديران و كاركنان بايد به دركي مشترك از مسائل امروز بانك برسند.


به گزارش پايگاه خبري اخبار بانك به نقل از بانك ملي، فرشاد حيدري كه در همايش بررسي عملكرد نه‌ماهه و در جمع مديران ارشد بانك سخن مي‌گفت، با اشاره به لزوم همگن ‌شدن اطلاعات مديران و كاركنان بانك ابراز داشت: سياست‌ها و برنامه‌هاي بانك در چنين جلساتي اعلام مي‌شود و لازم است اين موضوعات به تمامي همكاران منتقل گردد تا برداشت آنها از امور با برداشت مديران يكسان شود. 

وي گفت: يكي از عوامل اصلي حفظ جايگاه سازمان، ارائه اطلاعات كامل، مشخص، به‌ موقع و مطلوب به كاركنان آن است به عبارت ديگر جريان سريع اطلاعات در سازمان، ضامن بقاي آن سازمان خواهد بود. 

حيدري با اشاره به ويژگي‌هاي مديران موفق و مديران موثر اظهار داشت: مدير موفق، فردي است كه ناظر بر اعمال همكاران بوده و به موقع از ابزارهاي تشويقي و تنبيهي جهت اجراي سياست‌هايش استفاده مي‌كند. وي با عنوان اينكه شاخصه موفقيت مديران، كنترل عملكرد كاركنان است، ادامه داد: اهداف كاركنان بايد با اهداف بانك همسو و يكسان باشد و اگر مديري بتواند كاركنان خود را به اين سمت و سو هدايت كند، مديري مؤثر محسوب مي‌شود. 

حيدري گفت: ابزارهاي تشويقي و تنبيهي بايد به صورت هدفمند و به موقع از سوي مديران مورد استفاده قرار گيرد تا بهترين نتيجه براي بانك حاصل شود. وي تشخيص وضعيت فعلي، تغيير شرايط موجود و پيش‌بيني آينده را اساسي‌ترين مهارت‌هاي مديران دانست و خواستار بكارگيري مناسب اين مهارت‌ها از سوي مديران بانك در شرايط رقابتي امروز شد.
 به گفته اين مقام مسئول با سرعت در تشخيص و اعمال تغييرات و تثبيت رفتار جديد بايد شتاب بانك را سريع‌تر كرد. 

وي در اين زمينه استفاده از توان تمام كاركنان خصوصاً پايوران بانك از جمله رؤساي حوزه‌ها و بازرسان براي نظارت دقيق‌تر بر عملكرد شعب را بسيار موثر دانست. آقاي حيدري در ادامه اين همايش با تأكيد بر دو اولويت امروز بانك يعني رشد سپرده‌هاي ارزان‌قيمت و تعيين تكليف مطالبات غير جاري و سودآوري ابراز داشت: مقرر شده است تا پايان سال هر دو هفته يك بار، عملكرد ادارات امور و شعب مستقل از اين دو حيث بررسي و تجزيه و تحليل شود. 

وي خواستار تلاش و حساسيت ويژه مسئولان و كاركنان شعب نسبت به افزايش سپرده‌هاي قرض‌الحسنه جاري و پس‌انداز بانك شد و گفت: افزايش منابع جاري بانك در گرو سرويس‌دهي مناسب به مشتريان است و همكاران بايستي نسبت به اين موضوع حساس‌تر باشند. 

مديرعامل بانك تشكيل روزانه كميته تعيين تكليف مطالبات غير جاري و ارزيابي مجدد وثايق و افزايش ميزان رهينه‌ها را از سوي رؤساي شعب يك ضرورت و اولويت دانست و ابراز داشت: از كنار هيچ مطالباتي نبايد عبور كرد كه در اين راستا مي‌توان از ظرفيت‌هاي قانوني بيشترين بهره را برد. 

وي از افزايش سرمايه بانك از محل تجديد ارزيابي دارايي‌ها حسب موافقت مجمع عمومي بانك ملي ايران خبر داد و خواستار همكاري ويژه مديران در خصوص اين موضوع با عضو هيأت مديره مربوطه شد. 

حيدري فروش املاك مازاد بانك را داراي مزيت‌هاي متعدد براي بانك دانست و بر شناسايي، معرفي سريع و انجام اقدامات لازم در خصوص اين اموال تأكيد كرد. 

وي بر نقش مهم ادارات ستادي در برنامه‌ريزي، هدايت و كنترل واحدهاي صف تأكيد كرد و گفت: شأن وجودي ادارات ستادي، روان‌سازي امور براي شعب به منظور سرويس‌دهي بهتر به مشتريان است لذا اقدامات ستاد بانك بايد بر اساس اين محور اصلي تنظيم شود. 

مدير عامل بانك در ادامه از اصلاح روش درجه‌بندي شعب بر اساس شاخص‌هاي منابع ارزان‌قيمت، عقود مشاركتي، كارمزدها، خدمات، بانكداري الكترونيكي و سودآوري خبر داد. گفتني است در اين همايش يك‌روزه كه در مركز آموزشي كوثر بانك برگزار شد، پس از بررسي عملكرد نه‌ماهه بانك، اعضاي هيأت مديره در پانل‌هاي تخصصي ضمن بررسي مهمترين سياست‌ها و برنامه‌هاي كاري حوزه‌هاي مربوطه، پاسخگوي سؤالات و موضوعات مطروحه مسئولان ادارات مركزي، امور شعب و شعب مستقل بودند.



کد مطلب: 9389

آدرس مطلب :
https://www.akhbarbank.com/news/9389/روش-درجه-بندی-شعب-بانک-ملی-ایران-اصلاح

پایگاه خبری تحلیلی اخباربانک
  https://www.akhbarbank.com